BLACK BOARD – ŠKOLSKA PLOČA U SPREJU

50,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

Blackboard sprej, crna boja matt efekt školske ploče za pisanje , crtanje i brisanje. To vam omogućuje crtanje kredom i brisanje. Visoke performanse, pokrivenost i elastičnost.  Omogućuje stvaranja površine velike tvrdoće i čvrstoće.

Primjena: Nakon što je blackboard  boja  nanešena djeluje kao  ploča s prednošću prilagodbe na bilo koju oblikovanu površinu . Pogodno za drvo, metal, karton, platno, kamen, stakloplastike, tvrde plastike, itd

Tehničke karakteristike: Pokrivenost: 520 / 400ml = 2 m2 Površinski suho: 2 sata na dodir, ukupno 4 sata. Za pisanje kredom pričekati 48 sati. Novi sloj: u roku od 1 sat ili nakon 48 sati.

Upute za korištenje: Površina za nanošenje treba biti čista, suha i bez onečišćenja. Protresti sprej snažno  1 minutu nakon što se čuje zvuk kuglice za miješanje. Nanesite na udaljenosti od 25/30 cm, brzo nanoseći tanke slojeve, prvo horizontalno i onda okomito. Preporučljivo je da se nanose dva tanka sloja, a ne jedan debelji, kako bi sedobila jednolična pokrivenost i izbjeglo kapanje boje. Nakon završetka postupka, obrnuti sprej,  pritisnite mlaznicu da samo plin izađe u svrhu pranja mlaznice. Nanesite najmanje dva sloja za optimalne rezultate. Možete početi crtanje s kredom nakon  dva ili tri dana od trenutka nanošenja boje. Uklanjanje krede s mokrom spužvom / tkaninom.

Preporuke: Za boje na metalu preporučujemo nanošenje  Primer PintyPlus Tech. Za boje na plastiku preporučujemo nanošenje  Primer PintyPlus Tech. Na pravilno obojanim površinama za bolje prijanjanje, lagano prebrusiti površinu i poboljšati prianjanje. Ako je površina u lošem stanju, skinuti sloj boje pomoću boja paint stripper Greenox ili prebrusiti površinu. Nakon što je ploča boja je nanesena i suha, možete je oprati deterđentom i vodom ili ponovno obojiti. Ne koristiti na uređajima koji su priključeni na struju, nanositi u dobro provjetrenim prostorijama.. Nakon iskorištenosti, sprej mora biti zbrinut na ekološki i odgovarajući način..