BLACK – Holographic Glitter Pigment 25g

10,62  (80,02 kn)

FacebookTwitterEmail

Opis

BLACK – Holographic Glitter Pigment 25g

EPODEX Glitter Pigmenti su idealno prikladni za uporabu u smolama za lijevanje i laminiranje (uključujući epoksidne, poliesterske i poliuretanske smole) i mnogim drugim primjenama.

Primjena u epoksidnim smolama:

Pomiješajte glitter pigmente sa smolom (A-komponenta) ili sa smjesom smola-učvršćivač. Preporuke za visoku pokrivenost: cca. 1,5% glitter pigmenta po težini na ukupnu količinu smole i učvršćivača (npr. 15 g pigmenta u boji za 1 kg smole+učvršćivač). Preporuke za nisku pokrivenost: cca. 0,5%  glitter pigmenta po težini na ukupnu količinu smole i učvršćivača (npr. 5g pigmenta u boji za 1kg smole+učvršćivač). Intenzitet učinka prilagodite pojedinačno dodavanjem više ili manje pigmenta.

Oprez:

Zbog veličine pigmenta pigmenti tonu u tekućoj smoli. Kako biste spriječili potonuće, pospite šljokice po izlivenoj i geliranoj smjesi smole-učvršćivača i lagano umiješajte. Alternativno, možete sipati epoksid u nekoliko slojeva i posipati svjetlucavim pigmentima. Vrijeme geliranja varira među sustavima epoksidne smole. Stoga provjerite konzistenciju prije posipanja glitter pigmentom. Kako biste raspršili pigmente koji su već potonuli, podesite vrijeme geliranja i pažljivo promiješajte smjesu smole i učvršćivača. Pazite da miješanjem ne nastanu mjehurići zraka, jer oni neće izaći u geliranoj smjesi smola-učvršćivač.

 

 

 

Dodatne informacije

Pakiranje

,