CARNAUBA VOSAK VISOKE KVALITETE 200ML

120,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

CARNAUBA VOSAK VISOKE KVALITETE 200ML

CARNAUBA WAX FullCarX® 200ml Visoka svjetlina i dubina boje, s kapacitetom punjenja (vrhunski vrtlozi). Vrlo lako se primjenjuje.

Daleko superiorniji od klasičnih voskova, pružajući mnogo dubine boje (svjetline) i nevjerojatan “Wet Look”. Vrlo dugo trajanje uz redovite primjene, hidrofobna svojstva koja sprječavaju prianjanje prljavštine, čineći čišćenje mnogo lakšim, a prije svega duljim održavanjem sjaja. Stvara sloj zaštite koji se vrlo dobro puni, vrlo učinkovito skriva nesavršenosti i vrtloge.

VIŠE INFORMACIJA
FullCarX vosak je formuliran sa 100% pravim karnauba voskom i uvezen iz Brazila, koji u svom konačnom obliku, zajedno s aditivima, mineralima i eteričnim uljima (organskim i anorganskim) osigurava sjaj, tvrdoću i izuzetnu zaštitu tjednima. Brazilski karnauba vosak je njegova glavna prednost, a njegova primjena je iznenađujuća zbog vrlo jednostavne rastezljivosti, sjaja, pa čak i parfema koji ga čine jedinstvenim na tržištu.  Sadrži silicij, tako da je završni zaštitni sloj izuzetno čvrst i otporan. Bez klasičnih silikona.

upute:

1.- Pažljivo operite vozilo (preporučuje se FullCarX šampon)

2. – Posušite  potpuno s krpom (ili sličnim) u cijelu površinu, pazeći pritom da ne ostavljate vodeni trag tijekom postupka.

3. Nanesite Carnauba vosak specifičnim aplikatorom i proširite ga kružnim pokretima. Preporuča se nanošenje spužvom za nanošenje voska (žuta).

4.- Ovisno o vremenu okoline, pustite da djeluje 3-8 minuta, a zatim uklonite i homogenizirajte višak s mekim mikrovlaknima dok ne vidite intenzivan sjaj.

5.- Važno, nije potrebno koristiti puno proizvoda u svakoj primjeni (posuda od 150 ml mora dati 7-10 aplikacija)

Postupak se može ponoviti nakon jednog sata, a jedanput svakih 15-20 dana u načinu održavanja. Prosječno trajanje FullCarX voska je duže od jednog mjeseca.