Epoxy Primer 1,4kg

220,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

Epoxy Primer 1,4kg

EPODEX EPOXY PRIMER idealan je prije nanošenja epoksidne smole. Primjenjiv je na raznim površinama kao što su podovi i zidovi. 

EPOXY PRIMER je jednokomponentni sustav na bazi vode. Sustav se koristi kao temeljni premaz prije nanošenja epoksidne smole na podove, stolove i zidove. Ovaj sustav na bazi vode mora se nanijeti tanko u jednom ili dva sloja od 0,3 mm. Ovisno o temperaturi prostorije i materijalu, premaz je suh nakon oko 8 sati (na 20°C). Naš EPOXY PRIMER može se miješati sa svim našim WB PIGMENT pastama u boji.

Upute za korištenje:

Priprema Površina koju treba prekriti mora biti bez prašine i glatka. Neravnine se moraju unaprijed izravnati, a rupe popuniti smjesom za izravnavanje. Ako je površina vrlo porozna, preporuča se nanošenje temeljnog premaza prikladnog za materijal (npr. temeljni premaz). Podloga sprječava upijanje epoksidnog temeljnog premaza i boje u podlogu. Pustite da se podloga osuši. Primer Prije upotrebe dobro promiješajte . Da biste to učinili, protresite limenku ili pomiješajte štapom za miješanje. Za bojanje temeljnog premaza dodajte cca. 3% WB PIGMENTA na njega (npr. 30 g pigmenta na 1 kg EPOXY PRIMER-a) i ponovno promiješajte. Ulijte temeljni premaz u ladicu za boju nakon miješanja. Temeljni premaz nanesite u tankom sloju na željenu površinu pjenastim valjkom. Preporučamo debljinu sloja od oko 0,3 mm. Ostavite da se premaz suši oko 8 sati (na 20°C). Nastavite s glavnim premazom. Koristite naš ECO ili PRO sustav epoksidne smole kao glavni premaz. Glavni premaz se može dodirivati/hodati nakon cca. 24 sata i potpuno se kemijski stvrdnjava nakon cca. 7 dana.

 

 

Dodatne informacije

Pakiranje

,