Full Dip Protect X300 Matt 1L

500,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

FULL DIP TOP COAT  & HIGH GLOSS 1L

Full Dip ® Top Coat je vrlo fleksibilan, visokog sjaja ili mat završni za Full Dip ®           Top Coat je otporan na ogrebotine, otporan na otapala i goriva, a može se polirati kao konvencionalna boje.
Ne  koristi se samostalno nego je zaštita Full Dip.
Top Coat Set (1,5 litara) dovoljna za oblaganje cca 5m².                                                             Za sedan s 4 vrata potrebno je oko 2-3 litara Top Coat.

FULL DIP PROTECT X300

Full  Dip Protect X300 je  svijetli na vodenoj bazi Full  Dip. Zaštitita X300 daje laku visokoi sjaj a jedinstveno  odvojiv od baze.

Završni sloj vrlo svijetao i jasan, s većom tvrdoćom nego uobičajeno. Koristiti  se kako bi seda  dobio visoki sjaj full dip, ili radi zaštite izvorne boju vozila koja održava izvorni sjaj.

Isporučuje se u pakiranju od 1 litre i  pokriva do oko 4 m2 za debljine 60 mikrona.

 

FULL Dip® je elastično tekući vinil sličan konvencionalnim vinil proizvodima.
FULL Dip® je potpuno otklonjiv i jednostavno možete ga ukloniti povlačenjem.
FULL Dip® je inovativan proizvod i jedini u potpunosti razvijen u Španjolskoj pod najstrožim uvjetima kvalitete i učinkovitosti. Testirano na sustavima koji su podložni najčešćim oštećenjima poput ogrebotina, vanjskih utjecaja, vlage i UV zračenja itd…
Ne oštećuje izvornu površinu na kojoj se primjenjuje i koristan je za mnoge aplikacije kao što su guma, unutarnja obnova plastike motornih vozila, promjena boje auta … i, uz obitelj FULL Dip® možete promijeniti boju i obnoviti bilo koji predmet ili komad .
Nudimo širok spektar boja dostupnih u različitim oblicima prilagodljiv za bilo kakve potrebe: Spray 400ml pakiranja i 4L pakiranje spremno za korištenje, bez potrebe dodatnog razrjeđivanja.
FULL Dip® katalog uključuje boje završne Dip Mat, Neon, Camo, Metalizirane , Sedefaste i Gloss Reforcer. Međutim, ako je potrebno sjaj uvijek možete primijeniti naš ekskluzivni proizvod Extra Sjaj Reforcer. I posljednja novost u katalogu novi photoluminescent svijetli u mraku, po danu konvencionalna boje, pravi spektakl u noći.

Revolucionarni proizvod posebno dizajniran za zaštitu folijom. Full Dip ® je fleksibilni, tekući premaz, što rezultira konvencionalnim  vinilnim plastikama i kao tako nanošena  može se odstraniti povlačenjem s površine, štiti, mijenja boju, dekorativna….

Sprej se isporučuje s dvije mlaznice., jedna je za široki snop a druga manji snop za prskanje malih detalja .

Raspršivač je dovoljan  za oblaganje od oko 1m². Preporučamo da se  spreja  5-6 slojeva. Za premazivanje kotača očekivana potrošnja​ oko sprej po kotaču.

Upute: Uvijek provjerite špricanje na maloj površini prije nanošenja. Površina mora biti suha i čista. Dobro protresite sprej jednu minutu i nanosite u širokim nanosima. Sušenje između slojeva 10-15 minuta. Minimalno se preporuča 5-6 sloja. Kompletno sušenje nakon 24h.