GESSO PRIMER – BIJELI PRIMER ZA PRIPREMU POVRŠINE BOJANJA 520 CC / 400 ml

55,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

GESSO PRIMER SPRAY

Matt bijeli gesso primer sprej vrlo pogodan za pripremu površine na koju se nanosi bilo koja  vrsta boje.

Primjena:

Omogućuje da se poboljša prianjanje na različitim vrstama upijajuće površine, sa ili bez reljefa, kao što je platno (pamuka, lan, poliester), drvo, šperploča, gipsanih ploča, kartona, kaširani papir, zidova i betona. Jednom kad je suh, može se odmah bojati. Može se ispirati vodom i sapunom u prvih nekoliko minuta. Kako bi dobili glatku površinsku obradu, nanijeti nekoliko tankih slojeva, pustiti da se osuši i brusiti ga lagano dok ne postigne željenu teksturu. Nanosi se na velikim površinama, djeluje kao punilo, čime se smanjuje potrebna količina boje koja se nanosi.

Tehničke karakteristike:

Pakiranje/Pokrivenost: 520 / 400ml = 2 m2

Vrijeme sušenja 30 minuta. Ukupno 24 sata.

Uputstvo za upotrebu:

Površina na koju se nanosi  mora biti čista, suha i bez zagađivača. Protresti  limenku oko 30 sekundi prije uporabe. Špricati s udaljenosti od 25/30 cm, brzo nanoseći tanke slojeve, prvo horizontalno i onda okomito. Preporučljivo je da spreja dva tanka sloja, umjesto jednog debelog sloja kako bi se dobila ravnomjerna pokrivenost i izbjegla uleknuća. Nakon završetka postupka preokrenuti sprej i  aktivirati mlaznicu sve dok samo plin ne izlazi kako bi se spriječilo začepljenje mlaznice.

Savjeti:

Na oslikanim površinama, ako se pravilno nanosi  nastaviti s laganim brušenja  za poboljšanje prianja , ukoliko slabo prianja, odstranite ga.. Ne koristiti na uređajima koji su priključeni na električnu mrežu, primjenjivati u ventiliranim prostorima.

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

, ,