Akcija!

Plasti Dip Sprej 50’s Aqua

Original price was: 22,00 €.Current price is: 16,00 €.

Lowest Price in the last 30 days: 22,00 

FacebookTwitterEmail

Opis

PLASTI DIP SPREJ – MAT OSNOVNE BOJE

Performix U.S.A. sprej u originalnom pakiranju od 311 gr. Tekuća guma. Proizvod je matt površine. Sjaj se može postići upotrebom Sprej Glossifier. Koristi se zasebno ili kao podloga za završne efekte. Spreman za upotrebu, količina za male projekte, od 0.4 – 0.8m2. Idealan za svaku površinu, staklo, drvo, metal, plastiku… I nakon dugog vremena potpuno odstranjiv. Otporan na niske i visoke temperature.

Izvorni PlastiDip® proizveden u U.S.A. je suhi sintetički višenamjenski gumeni premaz koji se može lako nanositi prskanjem, četkom ili umakanjem. PlastiDip® je otporan na vlagu, kiseline, habanja, vremenske uvjete, električni udar, proklizavanje / klizanje, korozije; obloga alata i udobnost rukohvata te promijena boje na alatu svih vrsta. PlastiDip® nije samo za alat ručke.

Također se može primijeniti na:

Drvo

 : 

brtvi i štiti od vremenskih utjecaja i sprečava iverje….

Metal

 : 

smanjuje vibracije, zvučna izolacija, sprečava koroziju, izolira električno i štiti od ekstremnih temperatura….

Staklo

 : 

štiti od oštečenja stakla i staklenih predmeta (proziran)…

Uže/Tkanine

 : 

impregnira, vremenska zaštita, sprečava truljenje i habanje…

Plastika

 : 

štiti osjetljive površine od ogrebotina…

Guma

 : 

vremenska zaštita, otpornost na habanje..

Alat

 : 

strujna zaštita, zaštita od udaraca, protiv klizanja rukohvata…

Karte

 : 

vremenska zaštita, otporanost na habanje (dostupno u Clear) ..

 

UPUTSTVO / POSTUPAK RADA

Potrebna je čista i suha površina predmeta na koji nanosite Dip. Uvijek zaštitite okolinu predmeta od špricanja i magle. Koristite odgovarajuću ventilaciju ili otvoren prostor, proizvod sadrži kemikalije. Koristite u dobro prozračenim prostorijama. Za najbolje rezultate izbjegavajte sunčevu svjetlost, vlagu i vjetar. Zbog mogućih komplikacija i razlika u uvjetima rada, preporučujemo da prije većeg nanošenja isprobate prikladnost proizvoda na manjoj površini. Proizvod testirajte na manjoj površini vašeg predmeta, kako bi izbjegli moguća oštećenja. Temperatura prostorije, radnog prostora iznad 200C, na sobnoj temperaturi. Sam predmet, vaše vozilo, njegova zaštita i priprema za Dip mora biti odrađena do kraja. Zaštitite prozore, kotače, svijetla, retrovizore, brave, antenu, znakove, lajsne i sl, ili skinite navedene dijelove. Zaštita prozora i ostalog zaštitnom folijom ili papirom uz upotrebu zaštitne trake, koja neće nanjeti oštećenja vešem Dip-u. Nanošenje pet, šest ruku/nanosa garantira vam potpunu pokrivenost prethodne boje kao i puni ton boje koju nanosite. Tako je sigurno da vrlo lako PlastiDip® možete odstraniti sa vašeg predmeta. Potrebna je debljina, koristite probni dio koji ćete prešpricati svaki put kada završite ruku/nanos. Po završetku zadnje ruke/nanosa i njenog sušenja isprobajte da li se Dip lako skida sa probnog djela, da li je njezina debljina dovoljna, za debljinu nema određenih mjera. Utrošak materijala je orjentacija procjene potrebne količine, preporučuje se više, bez uštede u materijalu. Nanesite dovoljno proizvoda, poželjan mokri izgled za glatku površinu, ukoliko u mokrom izgledu postoje suha mjesta, površina će biti neravna. Najmanje dva dodatna nanosa Plasti Dip-a. Pauza između nanosa, dok se površina ne osuši, 15-25 minuta. Dopustite minimalno 4 sata za sušenje. Kompletno sušenje Dipa je nakon 24-48 sati. Uz svaki naš proizvod priloženo je i uputstvo, obavezno pročitati, kako bi izbjegli neželjene pojave. Primjeri su: plikovi, narančina kora, ispucalost i brazde, komad po komad skidanje Dip-a. Za posebne zahtjeve ili savjet, slobodno nas kontaktirajte.

SAVJETI

Sprej , isti ugrijati na sobnu temperaturu, time povećavate svojstva Spreja. Sprej prije upotrebe dobro protresti par minuta, protresite često dok ste u radu. Nanositi sa 10-20 cm razmaka, u 4-6 ruku/nanosa, krećući se napred i nazad lagano preklapajući svaki potez. Po završetku ruke/nanosa, diznu obrisati mekom krpom, i okretom boce za 180* kratko ispuhati. Ako vam se začepi mlaznica, sačekajte da se Dip u njoj osuši, zatim nježno uklonite suhi Dip iz mlaznice. Čista mlaznica uvelike povećava svojstva Sprej boce.