POLIFORM – Poluretanska smola za brzo lijevanje 5 min. 2 kg

270,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

POLIFORM – Poluretanska smola za brzo lijevanje 5 min. 2 kg

Visoko fluidna poliuretanska formula za lijevanje s visokom Shore A tvrdoćom, za brzu izradu prototipa u sektoru modeliranja i automatizacije.
Prototipovi izrađeni u kalupima od silikona i poliuretanske smole mogu se koristiti za prethodnu obradu, testove čvrstoće i veličine kako bi se poboljšao komad prije masovne proizvodnje gotovog proizvoda.
U automobilskoj industriji, primjerice, prototipovi retrovizora se prethodno izrađuju prije početka rada u serijama, upravo kako bi se izbjegle pogreške koje mogu ugroziti cijelu serijsku proizvodnju.
Naša poliuretanska formulacija omogućuje rad tehnikom “vakuumskog lijevanja” kojom je moguće, putem silikonskih kalupa, dobiti male serije predmeta s mehaničkim, estetskim i dimenzijskim karakteristikama identičnim gotovom proizvodu.
Ova tehnika koristi pomoć vakuumske opreme, nužne za izradu vrlo malih komada s kalupima za školjke od silikonske gume u nedostatku mikro mjehurića zraka.
Proizvod također ima certifikat o netoksičnosti za kontakt s kožom, nakon katalize, što jamči sigurnost u rukovanju proizvodima kreiranim s Polyformom.
Tehničke karakteristike:
+ Viskoznost – 70 mPa * s
+ Životni vijek – 3 min;
+ Sazrijevanje – 30 min; + A / B omjer težine – 90/100;
+ Tvrdoća – 100 Shore A + Boja – bež
Napomene:
Ne koristiti na temperaturama ispod 8-10°C.
Nosite zaštitne rukavice i naočale i tijekom miješanja i tijekom nanošenja.
Operite valjke i alate epoksidnim ili nitro razrjeđivačem.
Pakete odložite u skladu s važećim lokalnim propisima.

Dodatne informacije

Pakiranje

,