RESION Epoksidna smola brza 1,5 kg

300,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

RESION Epoksidna smola brza 1,5 kg

Epoksidna smola RESION s brzim stvrdnjavanjem svestrana je sintetička smola razvijena za npr. Oblaganje u kombinaciji sa staklenim tkaninama, odljevcima, premazima, podnim i zidnim oblogama, smjesama za kitove i ljepljivom pastom. Brza učvršćivačka baza RESION ima otvrdnjavanje bez ljepljenja i  otporna je na vodu. Životni vijek ove epoksidne smole je približno 25 minuta na sobnoj temperaturi (20 ) .

Pigmentacija
Za miješanje epoksida u pravoj boji lako možete dodati epoksidni pigment epoksidnoj smoli. Za to vam je potrebno oko 3 do 5%  epoksidne pigmentne paste , dostupne su u službenim RAL bojama.

Punila
Epoksidna smola se također može miješati s raznim punilima  da bi se dobila željena masa. S  pamučnim vlaknima izrađujete jako ljepilo za drvo, a  Stewathix vrlo jaku ljepljivu pastu za mnoge primjene. Crvenim mikrobalonima možete lako izbrusiti lagani kit.

Armaturna vlaknasta
smola Fast Epoxy smola može se obraditi izvrsnom staklenom tkaninom , karbonskom tkaninom , aramidnom tkaninom , ali i tkanim trakama, UD tkaninom, staklenim pločicama i ugljičnom spojkom.

Minimalna temperatura obrade za ovu smolu je približno 8 stupnjeva. Tražite li ekvivalentni epoksid koji se može obraditi na temperaturi od približno 4 stupnja? Zatim pogledajte naš  zimski epoksid .

Prednosti univerzalne epoksidne smole koja se brzo stvrdnjava:

  • Brzo vrijeme postavljanja
  • Otvrdnjavanje bez ljepljenja
  • Otporan na vodu
  • Lako se boji pigmentima

Vrijeme obrade : 20-30 minuta (na 20 ° C)
Omjer miješanja : 2: 1 (2 masena dijela epoksidne smole Baza, 1 maseni dio učvršćivača BRZO)
Vrijeme stvrdnjavanja : približno 12-18 sati (na 20 ° C)
Minimalna temperatura obrade: 8 ℃
Rok trajanja: 1 godina (čuva se na 15-20 ° C i mraku)
Otpornost na toplinu: do 50 ° C

Dodatne informacije

Pakiranje

,