VARNISH FOR OIL PAINTINGS – LAK ZA ZAŠTITU I OBNAVLJANJE ULJA NA PLATNU 270 CC / 200ml

30,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

Lak sprej za ulje na platnu

Posebno dizajniran sjajni  akrilni lak sprej za zaštitu i obnavljanje ulja na platnu. Brzo se suši. Vrlo fleksibilan. I ne mijenja prirodne boje.

Primjena:

Jednostavan je za korištenje, ovaj lak idealan za zaštitu ulja na platnu,  zaštita tkanine od prašine,  vremenskim utjecajima i propadanja  uzrokovano vlagom. Trajno štiti od nečistoća općenito.

Tehničke karakteristike:

Pakiranje/Pokrivenost: 270 / 200ml = 1 m2

Vrijeme sušenja u 30 minuta.

Uputstvo za upotrebu:

Površina na koju se nanosi  mora biti čista, suha i bez zagađivača. Protresti  limenku oko 30 sekundi prije uporabe. Sprejati s udaljenosti od 25/30 cm, brzo nanoseći tanke slojeve, prvo horizontalno i onda okomito. Preporučljivo je da spreja dva tanka sloja, umjesto jednog debelog sloja kako bi se dobila ravnomjerna pokrivenost i izbjegli boje uleknuća. Nakon završetka postupka preokrenuti sprej i  aktivirati mlaznicu sve dok samo plin ne izlazi kako bi se spriječilo začepljenje mlaznice.

Savjeti: Testrati  prije finalne  upotrebe na uzorku ili komadu  iz područja  korištenja radi sprečavanja nepodudarnosti. Započeti i završiti nanošenje izvan granica površine na koji se nanosi.

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

, ,