Worbla Black Art 75x50cm

26,54 

FacebookTwitterEmail

Opis

Worbla Black Art sestrinski je proizvod Worbla Fine Art, glatke teksture i manje ljepljiva, što omogućava precizno oblikovanje detalja kao i  za postavljanje detalja i uređivanje radova u tijeku.

Worblaova Black Art nije toksična i sigurna je za kožu i može se oblikovati rukom bez posebnog sigurnosnog pribora. Black Art može poprimiti složene krivulje bez potrebe za oblikovanjem vakumiranja i samoljepljiv je kada se aktivira, što znači da za lijepljenje komada nije potrebno lijepljenje. Koristite topli zrak, vodu ili paru za oblikovanje plastike koliko god želite. Nema otpada jer se ostaci mogu kondicionirati i 100% ponovo miješati. Ovi ostaci mogu se oblikovati da djeluju poput kita, a mnogi umjetnici umjesto gline  koriste Worba Black Art i stvaraju gotovo neuništive komade.

Ako nikada niste vidjeli kako se s Worbl-om rukuje ili  probali sami, kupci ga često uspoređuju s glinom, voćnom kožom ili pčelinjim voskom kada se zagrijava: postaje fleksibilan i dobro prati detalje, postaje čvrst i stabilan kada je hladan.

Worblaova Black Art može se graditi u slojevima, oblikovati preko oblika pjene, folije, žice ili sličnih armatura i može se koristiti kao jedan sloj.

Worblaova Black Art može se obojati s bilo kojom bojom, voskom ili završnim slojem. Tekstura Black Art-a je finija u usporedbi s Finest Art-om i možete je ostaviti bez primera prije bojenja ili je premazati proizvodima kao što su Flexbond, Gesso ili PVA ljepilo. Black Art će trebati manje brušenja od Finest Art-a, što može uštedjeti vrijeme na većim radovima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.