Worbla Pearly Art 75x50cm

26,54 

FacebookTwitterEmail

Opis

Dobrodošli na svijetlu stranu Worbla umjetnosti!
Sljedeći je član Worbla obitelji Pearly Art. Pearly Art je sestrinski proizvod Worblove Black Art, s glatkim premazom koji je dostupan u Worbla proizvodima, bijelom bojom radi lakšeg dizajniranja i jačim ljepilom za pojednostavljenje spajanja. Pearly Art je izvrstan za projekte s minimalnim premazom za glatku završnu obradu, sitne skulpturalne detalje i zamrznute svjetlosne efekte.

Worbla’s Pearly Art je netoksičan i siguran za kožu i može ga se oblikovati rukom, a da ne zahtijeva posebnu sigurnosnu opremu. Pearly Art može zauzeti složene krivulje bez potrebe za vakumom i samoljepljiv je kada se aktivira – što znači da za spajanje komada nije potrebno lijepljenje. Koristite topli zrak, vodu ili paru za oblikovanje plastike koliko god želite. Nema otpada jer se ostaci mogu kondicionirati i 100% ponovo miješati. Ovi ostaci mogu biti oblikovani tako da djeluju poput kita, a mnogi umjetnici umjesto Worba umjetnih proizvoda umjesto gline stvaraju Worblaove umjetničke komade.

Pearly Art aktivira se između 80-90 ° C .

Ako nikada niste vidjeli kako se s Worbl-om rukuje ili  probali sami, kupci ga često uspoređuju s glinom, voćnom kožom ili pčelinjim voskom kada se zagrijava: postaje fleksibilan i dobro prati detalje, postaje čvrst i stabilan kada je hladan.

Kao i mnogi Worbla proizvodi, Pearly Art se može obojiti s bilo kojom bojom, voskom ili završnom obradom. Pearly Art ima vrlo finu i glatku teksturu kada se radi, a vi ćete ga možda željeti ostaviti neoštećenim prije bojenja ili ga premazati proizvodima kao što su Flexbond, Gesso ili PVA ljepilo.

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.