Akcija!

Worbla Pearly Art 75x50cm

200,00 kn 150,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

Dobrodošli na svijetlu stranu Worbla umjetnosti!
Sljedeći je član Worbla obitelji Pearly Art. Pearly Art je sestrinski proizvod Worblove Black Art, s glatkim premazom koji je dostupan u Worbla proizvodima, bijelom bojom radi lakšeg dizajniranja i jačim ljepilom za pojednostavljenje spajanja. Pearly Art je izvrstan za projekte s minimalnim premazom za glatku završnu obradu, sitne skulpturalne detalje i zamrznute svjetlosne efekte.

Worbla’s Pearly Art je netoksičan i siguran za kožu i može ga se oblikovati rukom, a da ne zahtijeva posebnu sigurnosnu opremu. Pearly Art može zauzeti složene krivulje bez potrebe za vakumom i samoljepljiv je kada se aktivira – što znači da za spajanje komada nije potrebno lijepljenje. Koristite topli zrak, vodu ili paru za oblikovanje plastike koliko god želite. Nema otpada jer se ostaci mogu kondicionirati i 100% ponovo miješati. Ovi ostaci mogu biti oblikovani tako da djeluju poput kita, a mnogi umjetnici umjesto Worba umjetnih proizvoda umjesto gline stvaraju Worblaove umjetničke komade.

Pearly Art aktivira se između 80-90 ° C .

Ako nikada niste vidjeli kako se s Worbl-om rukuje ili  probali sami, kupci ga često uspoređuju s glinom, voćnom kožom ili pčelinjim voskom kada se zagrijava: postaje fleksibilan i dobro prati detalje, postaje čvrst i stabilan kada je hladan.

Kao i mnogi Worbla proizvodi, Pearly Art se može obojiti s bilo kojom bojom, voskom ili završnom obradom. Pearly Art ima vrlo finu i glatku teksturu kada se radi, a vi ćete ga možda željeti ostaviti neoštećenim prije bojenja ili ga premazati proizvodima kao što su Flexbond, Gesso ili PVA ljepilo.

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.