Worbla Transp Art 75x50cm

33,18 

FacebookTwitterEmail

Opis

TranspArt  Worbla opcija za one koji traže elastičnu, netoksičnu i stabilnu bistru plastiku koja se može lako oblikovati . Fantastična za efekte leda, kristala i vatre, “nevidljive” temelje i sve ostalo što možete zamisliti, Worbla TranspArt ima sličnu fleksibilnost i težinu kao Worbla Fine Art i dijeli mogućnost ponovnog sklapanja komadića za recikliranje svega, a istovremeno je nevjerojatno otporan na stres. Lakši od akrilnih obloga i trajniji od PETG-a, TranspArt je otporan na pukotine, lomove i pucanje pod pritiskom, održavajući jedinstvenu fleksibilnost koja se vraća u oblik kada se savije.

Kako je TranspArt ubrizgan, injekcijske linije su prisutne na gotovim listovima. Imajte na umu da TranspArt nije optički prozirna plastika, a ne koristi se za naočale koje će se upotrebljavati i najbolje je za ukrasne komade. Gledanje plastike koja nije optički bistra može biti neugodna nakon dužeg razdoblja.

Worbla TranspArt je netoksičan i siguran za kožu i može ga se oblikovati rukom bez potrebe za posebnim sigurnosnim priborom. TranspArt može zauzeti duboke krivulje i biti duboko ucrtan. Toplinski pištolj je najbolji način da se oblikuje jer zahtijeva veću temperaturu aktivacije od ostalih Worbla proizvoda.
Worblaov TranspArt zahtijeva visoku temperaturu aktivacije od 120 ° C  u odnosu na Worblov Fine Art (WFA) 90 ° Celzijevih stupnjeva. Kao takav, toplo se savjetuje da nosite glatke radne rukavice kada koristite Worbla TranspArt. (Zapamtite, zagrijavate ga iznad točke ključanja vode). Također se preporučuje da za oblikovanje koristite vlažnu spužvu kako biste izbjegli tragove i otiske, a čvrsta četkica za zube ili drugi alati za oblikovanje mogu vam biti od koristi kako biste dobili male složene krivulje u obliku.

TranspArt se može obojiti akrilima, bojom u spreju, prozirnim tintama,  a također može se obojati poliesterskim bojama kao što su iDye Poly i Rit Dyemore.

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.