Što je Plasti Dip

Dipauto Dip Plast originalPlastiDip® je višenamjenski gumeni premaz s visokom fleksibilnošću. Nanosi se na željenu površinu umakanjem, kistom ili špricanjem. Prijanja na skoro sve površine (metal, drvo, plastiku, gumu, staklo…) Zaštićuje površinu od vlage, svijetla i mehaničkih oštećenja.

Lako se uklanja, jednom kada vam više nije potreban samo ga povucite za površinu i otklonite PlastiDip®.

Za umakanje se koristi nerazrijeđeni PlastiDip®p dok se za nanašanje kistom ili sprejem razrijeđuje sa 25%-50% razređivača.

Dostupan i u pakiranju spremnom za sprejanje.

Plasti Dip Sprej

PlastiDip® u spreju je zaštitni gumeni sloj koji se jednostavno odstranjuje. Dolazi u više različitih boja.

Nanosi se u 3 –AEROSOL SPRAY 400ML 5 slojeva i pokriva površinu do oko 1 kvadrata.
Jednostavan za upotrebu i pogodan za manje projekte (npr. felge)
Prima se za skoro sve vrste materijala (metal, staklo, plastika, guma, drvo…)

Dostupan u bojama: crna, bijela, prozirna, gunematal siva, naranđasta, zelena, black and blue, black cherry, plava, žuta, crvena.

Plasti Dip Blaze

Blaze sprejevi za razliku od običnih imaju florescentne boje.Dipauto-Plasti-Dip-Blaze-Blue-Spray

Nanose se u 3 – 5 slojeva i prekrivaju površinu do oko 1 kvadrata. Preporučljivo je da se nanosi na 1-2 sloja bijelog Plasti Dipa za najbolji efekt.

Dostupan u bojama: crvena, žuta, ljubičasta, ružičasta, plava, narančasta, zelena.

 

Plasti Dip Metalizer

Dipauto- MetalizerZavršni efekt. Nanosi se na Mat Plasti Dip preporučljivo bijeli ili crni. Daje metalik efekt u više boja. Nanosi se u 1 sloju te prekriva do oko 4,5 kvadrata. Može se nanijeti u više slojeva što pojačava metalik efekat ali smanjuje prekrivenost površine.

Dostupan u bojama: zelena, plava, crvena, ljubičasta, srebrna, zlatna, bakrena, sjajni aluminij.

Plasti Dip SmokeDipauto-Plastidip-Smoke

Smoke je crno-sivi sprej koji služi kako bi se zatamnile prozirne površine. Idealan za staklo i zadnje farove automobila. Nanosi se u 3 – 5 slojeva i prekriva površinu do oko 1 kvadrata.

Plasti Dip Camo

Dipauto-Plasti-Dip-Camo-Green-SprayCamo sprejevi su set vojnički inspiriranih boja. Na izgled malo grublji od običnog Mat Plasti Dip spreja.

Nanose se u 3 – 5 slojeva i prekrivaju površinu od oko 1 kvadrata. Nakon 3 temeljna sloja mogu se nanašati druge Camo boje kako bi se dobio maskirni efekt.

Dostupan u bojama: crna, zelena, smeđa, bijela, narančasta, pink, tan.

Plasti Dip Glow

Boja koja svijetli u mraku. Dolazi u plavoj i zelenoj varijanti. Završni efekt.Dipauto-Plasti-Dip-Glow-spray

Nanosi se na već nanijeti plasti dip preporućljivo bijeli. Može se nanijeti i kao temeljna boja. Nanosi se u 2 – 3 sloja i prekriva površinu do oko 1 kvadrata.

Ako se koristi kao temeljna boja nanosi se u 3 – 5 slojeva.

Plasti Dip Chameleon

Dipauto-Plastidip-Chameleon2Završni efekt. Nanosi se na već nanijeti Plasti Dip preporućljivo bijeli ili crni. Daje kameleon efekt presijavanja boja.

Nanosi se u jednom sloju i prekriva površinu do oko 4,5 kavdrata. Može se nanijeti u više slojeva što pojaćava kameleon efekt ali smanjuje površinu prekrivanja.

Dolazi u dvije varijante zeleno-tirkizna i srebrno-plavkasta.

Pearlizer

Dipauto-Plasti-Dip-Pearlizer-SprayZavršni efekt. Nanosi se na već nanijeti Plasti Dip preporućljivo bijeli ali može na bilo koju boju.

Nanosi se u jednom sloju i prekriva površinu do oko 4,5 kavdrata. Može se nanijeti u više slojeva što pojaćava perla efekt ali smanjuje površinu prekrivanja.

Plasti Dip Glossifier

Glossifier - 750ml CanZavršni efekt. Nanosi se na već nanijeti Plasti Dip bilo koje boje. Daje sjaj Plasti Dipu, dodatnu UV zaštitu i spriječava izblijeđivanje boje.

Nanosi se u 1 sloju i prekriva površinu do oko 4,5 kvadrata. Može se nanijeti u više slojeva što pojaćava sjaj ali smanjuje površinu prekrivanja.

Plasti Dip – Create your color

Dipauto-Plastidip-specijal2Ne postoji osnovna boja koja baš vama odgovara ili možda želite neku drugu nijansu. Napravite svoju boju sa Create Your Color setom. Dolazi sa clear Plasti Dipom i pigmentima. Mješanjem pigmenata u određenim količinama mogu se dobiti razne boje i nijanse. Na poleđini dolazi karta s uputama za dobivanje osnovnih boja. Koristi se za umakanje, sprejanje ili nanošenje kistom.