Način plaćanja

NAČINI PLAĆANJA ROBE SU SLIJEDEĆI:


Virmansko plaćanje (plaćanje transakcijskim računom)

Na svoju e-mail adresu ili faks ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući IBAN broj na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Naručene proizvode isporučujemo isključivo po zaprimljenoj uplati!

Dostava – Isporuka

Procedura dostave

Po primitku Vaše narudžbe obavještavamo Vas e-mailom o njezinom zaprimanju, i šaljemo Vam ponudu po kojoj vršite uplatu. Nakon što dobijemo potvrdu o uplati sredstava, robu predajemo dostavnoj službi koja istu isporučuje na kućnu adresu koju ste naveli u narudžbi.

Dostavljamo na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe napravljene putem naše internet trgovine.

Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

SVE TO d.o.o. obvezuje se u cijelosti poštovati Zakon o zaštiti potrošača, a za ovu trgovinu vrijede odredbe članka 3. glave 1. i posebno glave 7. vezano za Ugovor na daljinu.

U slučaju povrata ispravne robe proizvodi moraju biti:

  • u neoštećenoj i originalnoj ambalaži (ambalaža može biti samo pravilno otvorena).
  • uz proizvod mora biti sva originalna dodatna oprema, uputstvo i jamstvo

Putem e-maila info@dipauto.hr omogućujemo Vam izravne upite, primjedbe i pohvale sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača.

Cijena dostave izračunava se individualno i ovisi o:

  1. Dostavnoj kompaniji
  2. Mjestu dostave
  3. Količini robe koja se transportira
  4. Veličini robe koja se transportira
  5. Težini robe koja se transportira
  6. Dostavnom intervalu (željenoj brzini dostave)

Za nas dostavu vrši tvrtka Dpd Hrvatska, po predaji pošiljke kuriru Dpd će vas obavijestiti o prispijeću pošiljke putem sms-a ili email-a .

Isporuka

Isporuka većine robe koju možete naći u našoj ponudi vrši se direktno sa skladišta ukoliko je trenutno nema na našem skladištu rok isporuke je definiran u ponudi i po zaprimljenoj uplati. Konkretno stanje artikala i datume isporuka istih možete saznati slanjem emaila na info@dipauto.hr ili pozivom na broj + 385 99 3089 099.

Obzirom da transport ovisi o raznim čimbenicima na koje mi nekada ne možemo direktno utjecati i ponajviše o prijevoznicima koji tu uslugu vrše za nas, zadržavamo pravo na moguće izmjene ili kašnjenja o kojima ćemo se svakako truditi pravovremeno obavijestiti naše kupce, te pokušati napraviti sve što je u našoj moći da naručeni paketi stignu na vrijeme.

Za sve dodatne informacije u vezi isporuke i dostave slobodno nam se javite putem mail-a.