EasySoap – jednostavna, sigurna i svestrana baza za ručno rađene sapune 2 kg bijela

25,00 

FacebookTwitterEmail

Opis

EasySoap – jednostavna, sigurna i svestrana baza za ručno rađene sapune 2 kg bijela

Jednostavnost, sigurnost i personalizacija spajaju se u kreiranju ručno rađenih sapuna s našom EasySoap bazom sapuna ArtSoap.

EasySoap baza sapuna dizajnirana je imajući na umu jednostavnu upotrebu, sigurnost i svestranost pri izradi ručno rađenih sapuna.

Idealno i za početnike i za profesionalce.

Samo ga zagrijte u vodenoj kupki (ili čak u mikrovalnoj pećnici) i spremno je za bojanje i izlijevanje u kalup po vašem izboru.

Vrlo jednostavan za korištenje:

EasySoap baza sapuna lako se topi i može se zagrijati u mikrovalnoj pećnici, nakon dodavanja boje (ili ostavite prazno) i mirisa.

Samo ga izlijte u kalup i ostavite da se ohladi!

Super sigurna:

napravljena od prirodnih i sigurnih sastojaka, EasySoap baza sapuna je dermatološki ispitana i osigurava konačni proizvod koji je nježan za kožu i bez štetnih tvari.

Otporan na toplinu i vlagu:

EasySoap baza sapuna je formulirana da izdrži čak  vlažnu i vruću klimu, sprječavajući kvarenje sapuna tijekom vremena, također idealna za izradu dugotrajnih dekorativnih sapuna!

Oslobodite svoju maštu:

EasySoap je dostupan u 2 varijante bijela i prozirna, lako se može obojiti po želji bojama ColorSoap, što vam omogućuje stvaranje sapuna jedinstvenog dizajna.

Odaberite EasySoap bazu sapuna i počnite stvarati personalizirane sapune na jednostavan, siguran i svestran način!

 

Dodatne informacije

Pakiranje

,