Full Dip Sprej White

12,61 

FacebookTwitterEmail

Opis

FULL DIP SPREJ

FULL Dip® je elastično tekući vinil sličnan konvencionalnim vinil proizvodima.
FULL Dip® je potpuno otklonjiv i jednostavno možete ga ukloniti povlačenjem.
FULL Dip® je inovativan proizvod i jedini u potpunosti razvijen u Španjolskoj pod najstrožim uvijetima kvalitete i učinkovitosti. Testirano na sustavima koji su podložni najčešćmi oštećenjima poput ogrebotina, vanjskih utjecaja, vlage i UV zračenja itd…
Ne oštećuje izvornu površinu na kojoj se primjenjuje i koristan je za mnoge aplikacije kao što su guma, unutarnja obnova plastike motornih vozila, promjena boje auta … i, uz obitelj FULL Dip® možete promijeniti boju i obnoviti bilo koji predmet ili komad .
Nudimo širok spektar boja dostupnih u različitim oblicima prilagodljiv za bilo kakve potrebe: Spray 400ml pakiranja i 4L pakiranje spremno za korištenje, bez potrebe dodatnog razrijeđivanja.
FULL Dip® katalog uključuje boje završne Dip Mat, n
Neon, Camo, Metalizirane , Sedefaste i Gloss Reforcer. Međutim, ako je potrebno sjaj uvijek možete primijeniti naš ekskluzivni proizvod Extra Sjaj Reforcer. I posljednja novost u katalogu novi photoluminescent svijetli u mraku, po danu konvencionalna boje, pravi spektakl u noći.

Revolucionarni proizvod posebno dizajniran za zaštitu folijom. Full Dip ® je fleksibilni, tekući premaz, što rezultira konvencionalnim  vinilnim plastikama i kao takonanešena  može se odstraniti povlačenjem s površine, štiti, mijenja boju, dekorativna….

Raspršivač je dovoljan  za oblaganje od oko 1m². Preporučamo da se  spreja  5-6 slojeva. Za premazivanje kotača očekivana potrošnja​ oko sprej po kotača.

Upute: Uvijek provijerite špricanje na maloj površini prije nanošenja. Površina mora biti suha i čista. Dobro protresite sprej jednu minutu i nanosite u širokim nanosima. Sušenje između slojeva 10-15 minuta. Minimalno se preporuča 5-6 sloja. Kompletno sušenje nakon 24h.