KariSoap – baza za ručno rađene sapune sa shea maslacem 1 kg transparent bijela

14,00 

FacebookTwitterEmail

Opis

KariSoap – baza za ručno rađene sapune sa shea maslacem 1 kg transparent

Kombinirajte jednostavnost upotrebe, sigurnost i dobrobiti shea maslaca u stvaranju ručno rađenih sapuna s našom bazom sapuna KariSoap.

ArtSoap KariSoap baza sapuna dizajnirana je imajući na umu jednostavnost upotrebe, sigurnost i dobrobiti shea maslaca.

Samo ga zagrijte u vodenoj kupki, čak i u mikrovalnoj, dodajte svoju omiljenu boju ColorSoap bojama i željenim mirisom, ulijte u kalup i ostavite da se ohladi.

KariSoap je idealno rješenje za kreiranje jedinstvenih i personaliziranih sapuna koji dugo traju.

Izuzetno jednostavan za korištenje:

baza sapuna KariSoap lako se topi i čak se može zagrijati u mikrovalnoj pećnici, čineći proces izrade sapuna brzim i lakim.

Super siguran:

napravljen od prirodnih i sigurnih sastojaka, KariSoap baza sapuna je dermatološki ispitana i osigurava konačni proizvod koji je nježan za kožu i bez štetnih tvari.

Prednosti shea maslaca:

KariSoap baza sapuna sadrži shea maslac koji je poznat po svojim svojstvima njege, hidratacije i zaštite kože.

Također idealna za dekorativne sapune, baza sapuna KariSoap je formulirana tako da je otporna na vrijeme, sprječavajući kvarenje sapuna tijekom vremena i održavajući njegovu dekorativnu ljepotu. Neograničena kreativnost:

KariSoap je dostupan u 2 varijante bijela i prozirna , lako se može obojiti po želji bojama ColorSoap, što vam omogućuje stvaranje sapuna jedinstvenog dizajna.

Odaberite KariSoap i jednostavno i sigurno počnite stvarati personalizirane sapune s blagodatima shea maslaca! Spojite kreativnost s užitkom hidratizirane i sigurne kože!

Dodatne informacije

Pakiranje

,