Alcohol Ink Opaque for fluid art and resin BLUE MOON 30ml

8,00 

FacebookTwitterEmail

Opis

Neprozirna alkoholna tinta
Alcohol Ink Opaque su neprozirne alkoholne boje koje se mogu koristiti za stvaranje fascinantnih efekata u mekim pastelnim nijansama čak i na tamnim površinama.

To vam otvara još više mogućnosti za otkrivanje ove fascinantne fluidno umjetničke tehnike.
Slikanje alkoholnom tintom u novoj dimenziji!

Tinta alkohol Ink OPAK  je neprozirna i brzosušiva boja s alkoholom. Octopus Fluids OPAK serija posebno je razvijena za upotrebu na tamnim površinama. Na bijeloj ili prozirnoj površini za slikanje možete postići osjetljive pastelne efekte, a mogu se koristiti i zajedno s našim prozirnim alkoholnim tintama. Da bi se osigurala optimalna disperzija pigmenata u boji, boje moraju biti dobro protresene prije upotrebe.

Mogu se koristiti na gotovo svim glatkim, neporoznim materijalima. Najprikladniji su za sintetičke papire (npr. Yupo papir), staklo, metal, keramiku, porculan i kamen – primjene Octopus Fluida gotovo su beskrajne. Nakon sušenja, alkohol tinte bez kiseline su smudge- i vodootporni, ali mogu biti re-tekući ili ukloniti u bilo kojem trenutku upotrebom izopropilnog alkohola. Još bolji rezultati mogu se postići korištenjem našeg sredstva za čišćenje tekućine od Octopusa.

Otkrijte svoju kreativnost i budite inspirirani trendom fluid  slikanja. Čak i početnici imaju impresivne rezultate s našim Alkoholnim tintama. Stvarajte raskošne gradijente boja, apstraktne efekte i beskrajno iznenađujuće oblike s sjajnim mastilom od alkoholnih tekućina . A ako ste već stručnjak za alkoholnu tintu, naše Alkoholne tinte osvojit će vas svojim posebnim svojstvima protoka i raznolikim, uzbudljivim međubojnim krvarenjima.

Zahvaljujući svom blistavom intenzitetu i izrazito dobro uravnoteženom međubojnom krvarenju, naše boje za alkohol nisu samo dobre za unošenje umjetničkih slika u tekućinu svojom izrazitom silom. Također su izvrsno prikladne za bojenje umjetničkih djela od smole ili nakita od smole. Ali uzbudljivi projekti mješovitih medija također se mogu stvoriti vrlo dobro s našim alkoholnim tintima.

Korištenjem otopine za miješanje tekućine Octopus koja je dizajnirana posebno za naše boje s alkoholom, možete postići poboljšane nijanse i efekte u boji. Naše posebno razvijeno sredstvo za čišćenje upotpunjuje naš asortiman proizvoda

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Alkohol Ink Octopus

, , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.