ColorSoap – boja za ArtSoap ručno rađene sapune Lime 60g

4,50 

FacebookTwitterEmail

Opis

ColorSoap – boja za ArtSoap ručno rađene sapune Lime 60g

Otkrijte našu kolekciju od 20 svestranih i sigurnih nijansi, idealnih za jednostavnu izradu jedinstvenih i personaliziranih sapuna.

ColorSoap je asortiman boja za ručno izrađene sapune dizajniran za one koji žele jednostavno i sigurno izraditi prilagođene sapune.

Dovoljno je dodati nekoliko kapi ArtSoap bazi sapuna kako biste dobili željenu nijansu, prozirnu i neprozirnu.

Dostupne u 20 raznovrsnih nijansi, ove su boje dermatološki testirane i stvorene da dugo traju, čineći vaše dekorativne sapune dugotrajnim i zadivljujućim.

Jednostavan i spreman za upotrebu:

Proizvod je spreman za upotrebu, samo nekoliko kapi u bilo kojoj bazi sapuna jamči homogenu boju u bilo kojoj bazi sapuna.

Dermatološki ispitano:

ColorSoap boje su sigurne za kožu i specifične za ručno rađene sapune.

Ekonomično:

pakiranje od 60 g boji do 3 kg sapunske baze.

Otpornost tijekom vremena:

Boje su formulirane tako da budu otporne tijekom vremena, održavajući ljepotu ukrasnih sapuna čak i u nepovoljnim uvjetima.

Širok raspon boja:

dostupan u 20 raznovrsnih nijansi koje se mogu miješati kako bi se dobile jedinstvene boje: Caramel, Deep River, Emerald, Froggy, Lavender, Lemon, Lime, Magic, Mandarin, Ocean, Olive, Passion, Rose, Space, Turquoise, Vin Rouge, Winter, Autumn, Blue Sky e Chocolate.

Izrazite svoju kreativnost i stvorite jedinstvene i personalizirane sapune zahvaljujući paleti boja ColorSoap. Posjetite našu web stranicu i otkrijte 20 dostupnih nijansi koje daju život vašim ručno izrađenim sapunima!

Dodatne informacije

Pakiranje

,