Worbla Fine Art 75x50cm

200,00 kn

FacebookTwitterEmail

Opis

Worbla Fine Art prva je i originalna termoplastika iz Worbla Art linije.
Uvedena je 2014. godine, Worbla Fine Art viđena je posvuda od uredničkih fotografija, do građenja Grant Imahara i Adama Savagea iz Mythbustera,
do poda San Diego Comic Con-a, te na pozornici s Madonna’s Rebel Heart Tour i brojnim Cirque du Soleil emisijama.

Fine Art svojstva
Worbla’s Finest Art su listovi plastike, smeđe boje, narančaste kore poput teksture. Nije toksičan i može ga se oblikovati rukom, a ne zahtijeva posebnu sigurnosnu opremu.
Finest Art može poprimiti složene krivulje bez potrebe za vakumiranjem  i samoljepljiv je kad se aktivira.
Worbla Fine Art aktivira se na 90 ° C . Obično predlažemo grijanje toplinskim pištoljem, ali možete koristiti i toplu vodu, glačalo ili paru.

Fine Art ima radno vrijeme minutu, ovisno o debljini radnog komada i temperaturi u prostoriji  . Jednom kad se ohlade, komadi su kruti i jaki.
Worbla fine art može se beskrajno grijati i nema rok trajanja.

Fine Art-om nema otpada jer se ostaci mogu grijati, kondicionirati i 100% ponovo miješati. Ovi ostaci mogu biti oblikovani tako da djeluju poput kita, a mnogi umjetnici umjesto Worba gline koriste fine art i stvaraju gotovo neuništive komade.  Najfiniji umjetnički komadi također se mogu zagrijati i spljoštiti u nove listove.
Ako nikada niste vidjeli kako se s Worbl-om rukuje ili  probali sami, kupci ga često uspoređuju s glinom, voćnom kožom ili pčelinjim voskom kada se zagrijava: postaje fleksibilan i dobro prati detalje, postaje čvrst i stabilan kada je hladan. Worbla Fine Art može se graditi u slojevima, oblikovati preko oblika pjene, folije, žice ili sličnih armatura i može se koristiti kao jedan sloj.
Worbla Fine Art može se bojati bilo kojom bojom, voskom ili završnim obradom. Prirodna tekstura Worbla Fine Art znači da mnogi naši kupci odluče da je primjene prije bojanja raznim metodama.

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.