Worbla Kobracast Art 75x50cm

33,18 

FacebookTwitterEmail

Opis

Worbla KobraCast Art (WKA) – najsvestranija Worbla® ikad!

Sada je dostupan kao Cosplay potrošni materijal
Worbla’s® KobraCast Art:  kao i svi proizvodi iz Worbla-ove Art serije i on je netopljiv i netoksičan .

Aktivira se na toplini (od oko 80-90 ° C ) i može se oblikovati ručno, u kalupu ili vakumirati. WKA se može ponovno aktivirati koliko god želite i svi ostaci se mogu ponovno koristiti tako da gotovo da nema otpada.

Worbla KobraCast Art sadrži jako čvrsto ljepilo, što znači da će se dobro lijepiti za sebe i za druge materijale ako se s njima pravilno postupa.

Ono što Worbra® KobraCast Art čini tako jedinstvenom je velika rastezljivost, ali i unutarnja otpornost . To omogućuje lijevanje organskih oblika poput rogova. WKA ostaje pomalo fleksibilan čak i nakon hlađenja što omogućuje odvajanje od složenih kalupa.

Worbla Kobracast Art dolazi u listovima u istim veličinama kao i druga Worbla plastična masa i najtanji je Worbla proizvod: otprilike je iste debljine kao karton.

Worbla® KobraCast Art površina zadržava teksturu sličnu onoj finih medicinskih gaza. Možete ga izravno bojati ili premazati Flexbondom, Gessoom ili drugim temeljnim premazom kako biste izgladili površinu prije lakiranja.
Jedna od novih značajki Kobracast je da kroz njega možete prilično šivati ​​za pričvršćivanje kože, krzna, tkanina i još mnogo toga. Kako je WKA izuzetno lagan, idealan je za stabilizirajuću konstrukciju za torbe, steznike i još mnogo toga!

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.