Alcohol Ink for fluid art and resin PEAR

8,00 

FacebookTwitterEmail

Opis

30 ml alkoholne tinte za fluid art, epoxy smole

Otkrijte svoju kreativnost i budite inspirirani trendom fluid art slikanja. Čak i početnici imaju impresivne rezultate s našim Alkoholnim tintama. Stvarajte raskošne gradijente boja, apstraktne efekte i beskrajno iznenađujuće oblike s sjajnim mastilom od alkoholnih tekućina od Octopus Fluid. A ako ste već stručnjak za alkoholnu tintu, naše Alkoholne tinte osvojit će vas svojim posebnim svojstvima protoka i raznim, uzbudljivim međubojnim krvarenjima.

Boje Ostopus Fluid  je pigmentirana i brzosušiva boja s alkoholnom bazom, razvijena posebno za tehnike slikanja tekućinom.
Može se koristiti na gotovo svim glatkim, neporoznim materijalima. Najprikladniji su za posebno obložene papire (npr. Yupo papir), staklo, metal, keramiku, porculan i kamen – primjene Octopus Fluid alkohol ink gotovo su beskrajne.
Nakon sušenja, acid-free Alcohol Inks su vlažne i vodonepropusne, ali mogu se ponovo ukapati ili ukloniti u bilo kojem trenutku pomoću izopropilnog alkohola. Još bolji rezultati mogu se postići korištenjem našeg sredstva za čišćenje tekućine od Octopusa.

Zahvaljujući svom blistavom intenzitetu i izrazito dobro uravnoteženom međubojnom krvarenju, naše boje za alkohol nisu samo dobre za unošenje umjetničkih slika u tekućinu svojom izrazitom silom. Također su izvrsno prikladne za bojenje umjetničkih djela od smole ili nakita od smole. Ali uzbudljivi projekti mješovitih medija također se mogu stvoriti vrlo dobro s našim alkoholnim tintima.

Korištenjem otopine za miješanje tekućine Octopus koja je dizajnirana posebno za naše boje s alkoholom, možete postići poboljšane nijanse i efekte u boji. Naše posebno razvijeno sredstvo za čišćenje upotpunjuje naš asortiman proizvoda.

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Alkohol Ink Octopus

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.