Alcohol Ink za Epoxy smolu i UV smolu ENOKI 100 ml

20,00 

FacebookTwitterEmail

Opis

Alcohol Ink za Epoxy smolu i UV smolu ENOKI 100 ml

Oživite svoju umjetnost i počnite stvarati trodimenzionalna djela. Naše nove tinte Resin Ink nude još više mogućnosti za razvoj pri radu zahvaljujući posebno razvijenoj formuli. Izvrsne za jednostavno rukovanje i s izvrsnim svojstvima protoka, boje su pogodne za početnike kao i za profesionalne umjetnike. Poseban intenzitet boje naših tinti Resin Ink omogućuje precizno doziranje za postizanje još više nijansi i efekata.
Kako bismo stvorili popularne Petri Dish effects, razvili smo dvije nijanse bijele koje vam omogućuju da potopite obojene alkoholne tinte u smolu visokog i niskog viskoziteta kako biste stvorili, na primjer, fascinantnu umjetnost Petri Dish Art. Naša treća bijela nijansa prikladna je za bojanje epoksidne smole.
POMPOM – svijetla bijela alkoholna tinta za efekt ponora u smoli niske viskoznosti (tekućine)
ENOKI – teška bijela alkoholna tinta za efekt umivaonika u smoli visoke viskoznosti (tvrda konzistencija)
MLIJEKO – jaka bijela alkoholna tinta za bojanje smole
Pustite svoju kreativnost na volju i lijevajte podmetače, pladnjeve od smole, etažere, nakit od smole i još mnogo toga. Možete jednostavno kombinirati naše bijele alkoholne tinte kako biste stvorili zapanjujuće efekte i dodali još više dubine svojim komadima. Dok ENOKI brzo tone na dno stvarajućiPetri Dish effects, POMPOM stvara osjetljive efekte, poput efekta kože gmazova, u gornjim slojevima smole. MILK je posebno prikladno za bojanje smole u bijelo za slike mora. Pero efekt, za koji se mala količina epoksidne smole pomiješa s bijelom alkoholnom tintom, također djeluje posebno dobro s Octopus Fluids MILK.
Octopus Fluids Resin Inks su brzosušeći koncentrati boja na bazi alkohola koji su posebno razvijeni za bojanje epoksidne smole, UV smole, akrilne smole, poliesterske smole i drugih sustava smola za lijevanje. Izuzetno su produktivni i daju smoli intenzivnu boju. To čini boje izvrsnim za izradu nakita od lijevane smole, podmetača od smole i popularne umjetnosti petri dish art. Sve boje se lako mogu kombinirati jedna s drugom, kao i s našim alkoholnim tintama.

 

 

Dodatne informacije

Alkohol Ink Octopus

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.