Akcija!

Alcohol Ink za Epoxy smolu i UV smolu ESPRESSO 30 ml

Original price was: 9,29 €.Current price is: 8,50 €.

Lowest Price in the last 30 days: 9,29 

FacebookTwitterEmail

Opis

Alcohol Ink za Epoxy smolu i UV smolu ESPRESSO 30 ml

Posebno dizajnirane tinte za epoxy smolu u 35 nijansi uz već postojeću paletu alkoholnih i opaque tinti.
Oživite svoj umjetnički rad i počnite stvarati trodimenzionalna djela. Naše nove tinte za epoxy nude još više mogućnosti kod rada sa smolom zahvaljujući posebno razvijenoj formuli. Izvrsne za lako rukovanje i izvrsnih svojstava protočnosti, boje su prikladne za početnike kao i za profesionalne umjetnike. Poseban intenzitet boje naših tinti za epoxy omogućuje precizno doziranje kako bi se postiglo još više nijansi i efekata.
Paleta tinti sadrži 34 prozirne boje za epoxy smole plus bijelu alkoholnu tintu za postizanje popularnih Petri-Art efekata.
Tinte za epoxy Octopus Fluids su brzo sušeći koncentrati boja na bazi alkohola posebno razvijeni za bojanje epoxy smole, UV smole, akrilne smole, poliesterske smole i ostalih sustava za lijevanje smola. Izuzetno su ekonomični i daju smoli intenzivnu boju bez utjecaja na prozirnost materijala. Zahvaljujući izuzetno visokom prinosu, naše boje za epoxy smole nemaju utjecaja na omjer miješanja dvokomponentne smole i na taj način osiguravaju sigurno stvrdnjavanje radova.
Mogu se koristiti za bojanje svih uobičajenih marki smola. Preporučujemo da slijedite omjere miješanja proizvođača.
U usporedbi s našom serijom alkoholnih tinte, koje su posebno razvijene za bojanje alkoholnom tintom, sadržaj boja u epoxy tinti je oko 5 puta veći, što omogućuje još jače bojanje epoxy smole. Svojstva tečnosti tinte također su optimizirana za upotrebu u smoli. Boje se slabije šire na površini smole i tako omogućuju umjetniku smole precizniji rad.
35 različitih boja ostaje vjerno svojoj izvornoj boji čak i nakon miješanja i sušenja. Uz to, naša serija epoxy tinti ne pokazuje smeđu boju nakon nanošenja u smolu. To boje čini izvrsnima i za proizvodnju nakita od lijevane smole i ukrasnih predmeta poput podmetača ili petrijeve posude. Sve se boje mogu bez problema kombinirati međusobno.
Zbog visokog intenziteta boja i poboljšanih svojstava protočnosti, možete koristiti naše boje za široku paletu projekata i umjetničkih djela. Čak i deblji slojevi epoxy smole, poput onih nastalih prilikom rada na vrhovima stolova (riječni stol), mogu se bez problema bojiti. Međutim, kao što je uobičajeno kod boja koje se ne oslanjaju na pigmente kao bojila, treba izbjegavati dugotrajnu uporabu na izravnom suncu.

 

 

Dodatne informacije

Alkohol Ink Octopus

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.